Vanlige spørmål

1. Hvilken skriver skal jeg kjøpe?

Svarene mine på dette spørsmålet, vi bruker alltid skrivere Canon er en av de beste skriverne for kakebildeutskrift. Og jeg kan si at Canon ts 705 er ganske rask, den nye Canon-modellen før vi hadde (MG6650) flere minutter til å skrive ut! ved utskrift av ett ark tok MG 6650 nå omtrent fire minutter !! Greit !!
Den beste anbefalingen er nå er skriverne nå !! Canon TS5050 -Canon TS705 og Canon ix 6850 sistnevnte kan brukes med A4- og A3-ark.
Hvis du trenger en skriver for A3-ark, kan jeg anbefale IX6850.

2. Hvor mange sukkerbilder kan jeg få fra ett sett blekkpatroner?
Alltid, det varierer mye etter bruk. Men gjennomsnittet er 50 til 60 trykte ark.
Og hvorfor sier jeg at det vil variere etter bruk? Fra forskjellige faktorer:
Skrivere har sitt eget liv, eller hva jeg kaller det.
Når du rengjør skriveren, er det helt nødvendig å rengjøre skriveren hver 60 eller 80 utskrift siden du arbeider med spiselig blekk. fordi jeg har en ubehagelig overraskelse med inntrykkene, er dette veldig normalt at nervene våre noen ganger blir til stress. og vi må være rolige om dette.
Her er noen å anbefale !!!
Ved første gangs bruk av skriveren er det viktig å gjøre det riktig. imtalacion av disker eller programmer for skriveren
sett kassetter på plass
Det anbefales at du gjør tester med vanlig papir opptil 3 eller 5 ganger til blekket går ned til hodene (dette er viktig)
Den neste tingen er å gå til papirformater for å skrive ut og velge hvilken type papir du vil skrive ut, som du finner i installasjonen før du skriver ut
For eksempel !!
Sukkerpapiret er trykt på (
Rispaperit er Trykt på C

3.CANON MODEL TS 705 - TS5050-eller IX6850-skrivere
De kan skrive ut alle slags A4 spiselige papirer, for eksempel sukkerpapir, rispapir, chocotranfer og de nye multitranferpapirene. For CANON IX 6850 kan denne skriveren skrive ut A4-ark.

1 Sukkerpapir: For min smak er det det beste papiret å jobbe med kaker, det krever ingen vertikal dekorasjon, og det smaker som vanilje, lukter vanilje, dette papiret smelter i munnen med en spesiell smak og barn. Det er også veldig fleksibelt. Jeg elsker å jobbe med ham fordi han blir så lys på bilder.
Dette papiret er veldig absorberende, noe som er veldig skarpt på bildet
men i sin tur kan det føre til problemer hvis hodene ikke alltid opprettholdes. !! Hvorfor!! er at vi jobber med et sukkerpapir og mange spor av sukker og blekk blandes i hodet på patronene

4.Spiselige papirer må være godt vedlikeholdt
For eksempel må sukkerpapir holdes lukket med posen tett lukket etter åpning, slik at den ikke tørker ut !! Alltid på et tørt sted
rispapiret er et oblatpapir, dette papiret oppbevares bare i en pose også på et tørt sted
Når de spiselige blekkene er installert i skriveren, må du oppbevare dekslene når du skal rengjøre dem, og du må ta blekkpatronene ut av patronholderen.

5.2 Det er to typer rispapir, en 0,3 og 0,6 mm


Rispapir: 0,3 mm oblatpapir er et veldig tynt papir, brukt til dekorasjoner som blomster, blader, silhuetter, det brukes også mye til restaurering av smakfulle smakfulle retter, da det ikke har smak og er ganske fleksibelt.
Dette papiret er veldig enkelt å skrive ut, legg den blanke delen (grov del) på den nederste skuffen, den blir som tynt papir, den er veldig absorberende, så når du skriver ut denne papirkonfigurasjonen
du må bruke når du skriver ut, er fotopapir og standard (normal) oppløsning
Rispapir 06 mm er det vanligste og mest kjente.
Dette papiret er tykkere og kan brukes som et artenativ for en mer økonomisk dekorasjonssmak, struktur, stivhet, men på den annen side hjelper stivhet oss mye med vertikale dekorasjoner. (Sommerfugler, toppers osv.).
Utskriftsoppløsningen er ikke definert som sukkerpapir.
Og her går vi med spørsmålet, kan du skrive ut et så stivt papir på skriveren?
JA, utskrift betyr at papiret har en naturlig krumning, hvis det brettes i en skriver brytes det, fordi dette papiret ikke har nok fleksibilitet som sukkerpapir,

6.Sjokoladeoverføringspapir:
Sjokoladeoverføringspapir er ikke spiselig papir i seg selv. Det er et acetatark med en sone med kakaosmør og andre ingredienser (som alltid er trykt i speileffekt)
bildene overføres til sjokoladen (som et klistremerke). Det anbefales alltid å bruke i hvit sjokolade. Utskrift skal gjøres med den hvite sjokoladeflaten for å gjøre bildet skiller seg ut.7.Vanlige skriveproblemer


Og nå høydepunktet i dette innlegget: T
Jeg har problemer med skriveren. Stress kan komme hit noen ganger, det skriver meg ikke ut! De er ikke de riktige fargene, jeg har striper !!
Skriveren skriver ikke ut riktig: Jeg trenger en farge, de kjedelige fargene forlater meg, de gir meg gule i stedet for grønt, eller ... ja, det kan skje, og det skjer, og det skjer mye.
Vi bruker vanlige skrivere, med spiselig blekk og spiselig papir, (la oss ikke glemme dette), og samtidig har de forskjellige ytelser, de krever en annen løsning. Hvorfor?
Blekket vi bruker har ingen elementer med et kjemikalie som ikke tørker blekket inni hodet.
Hver gang vi skriver ut fargen som er forskjellig fra den vi ønsker, kan det være at fargen vi leter etter motstår og ikke er den rette.
Men dette har løsningen! L
eller først må vi se er hvilken farge som ikke fungerer. For det gjorde vi det fra samme skriver eller datamaskin for å beholde en testutskrift (vanlig papir) og se om vi virkelig trenger en farge eller bare den fargen er tom.
noen ganger er det et problem at hodet er skittent med tørt blekk
Her må vi gjøre en rengjøring med rense patroner